Isodrän – salaojittavat lämmöneristeet

ISODRÄN levy on täydellinen salaojittava lämmöneriste. Se on erinomainen suoja kosteutta vastaan niin uudisrakentamiseen kuin saneeraukseenkin.

Ainutlaatuisessa ISODRÄN-rakenteessa yhdistyvät salaojarakenne, kapillaarisuuden katkaisu ja lämmöneristys sekä ominaisuudet joita täydelliseltä kosteussuojalta vaaditaan.

ISODRÄN levyt ovat ominaisimmillaan kellareissa, missä niiden huokoinen koostumus takaa paitsi salaojitustehon myös sen ettei eriste ole liian tiiviisti seinää vasten ja estä rakenteiden kuivumista.

Levyn vettymätön rakenne estää kosteuden siirtymisen maasta seiniin ja hyvä lämmöneristyskyky pitää seinät lämpiminä.

Kellareiden lisäksi ISODRÄN levyjä voidaan käyttää maanvaraisten betonilaattojen alla, kattoterassien ja tasakattojen eristykseen sekä ryömintätilojen lämmöneristykseen.

Muovitehdas ABSO Oy on ISODRÄN levyjen jälleenmyyjä Varsinais-Suomessa. Koska tavaraa löytyy varastosta, on ISODRÄN-eristys nopein ja vaivattomin tapa varmistaa kellareiden, maavaraisten betonilaattojen, kattoterassien ja ryömintätilojen täydellinen kosteuseristys. Tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä.


Tekniset tiedot:

Vaivattomilla ja edullisilla ISODRÄN-levyillä saat rakennettua täydellisen, kokonaisedullisen kosteussuojapaketin, sillä:

ISODRÄN-levy koostuu yhteenliimatuista 5-10mm EPS-solumuovipalloista

  • EPS-solumuovi takaa hyvän lämmöneristyskyvyn
  • Liima suojaa palloja kosteuden imeytymiseltä. ISODRÄN-levyt valmistetaan puristamalla, joten vettyviltä leikkauspinnoilta vältytään.
  • Pallorakenne ja suuri huokoistilavuus takaavat tehokkaan kapillari-ilmiön katkaisun
  • ISODRÄN-levyn huokoisuus mahdollistaa rakenteiden nopean kuivumisen
  • ISODRÄN-levyn rakenne antaa levyille optimaaliset pysty- ja vaakasuuntaiset salaojaominaisuudet

ISODRÄN-rakenne vähentää mittausten mukaan myös ilman radonpitoisuutta merkitsevästi.

ISODRÄN-rakenne on sertifioitu salaojitus- ja vedeneristysjärjestelmäksi Suomessa VTT:n sertifikaatilla Nro. 156/01